RLF udvikler en "værktøjskasse"

RLF arbejder for, at understøtte alle medlemmer i at lykkes i arbejdet - også med ændringerne i Lov 409
Rødovre Lærerforening arbejder for, at alle understøttes i at kunne lykkes i deres arbejde. Og med de mange ændringer, der er i reglerne for læreres og børnehaveklasselederes arbejde med vedtagelsen af Lov 409, er der behov for at komme med holdningstilkendegivelser og gode råd fra kredsens side.
Derfor arbejder Rødovre Lærerforening løbende med at udvikle en "værktøjskasse", der kan hjælpe, vejlede og inspirere i forhold til arbejdsforhold, løn etc.

"Mine kollegaer på skolerne og på PUC er topprofessionelle og gør et fantastisk stykke arbejde hver eneste dag. Der er samtidig tale om så markante ændringer i rammerne for arbejdet, at rigtig mange helt naturligt er pressede og med jævne mellemrum kan blive dybt frustrerede. Her skal vi som lokal fagforening gøre hvad vi kan for at hjælpe, vejlede og tydeligt markere vores holdninger. Ingen skal stå alene med tvivl og spørgsmål. Det er i fællesskabet i Rødovre Lærerforening vi finder svarene og vejene frem." citat: Anders Liltorp, formand for Rødovre Lærerforening.

Du kan finde "værktøjskassen"  i venstre side under "Rådgivning om..." her på hjemmesiden.

Du kan også klikke her, for at komme direkte dertil.

Emner

Målgruppe