Velkommen tilbage efter en dejlig ferie!

Rødovre Lærerforening byder alle medlemmer velkommen til et nyt skoleår.

Skoleåret bliver travlt og meget spændende med modtagelse af nye medlemmer, overenskomstkongres i efteråret, medlemsfest i november, OK18 forhandlinger og meget mere.

I foråret havde vi en fælles faglig klub, som var startskuddet til vores kravopstilling til OK18, vi må se om vores krav kommer igennem, og hvilken situation vi kommer til at stå i. Du vil snart høre mere om medlemsseminarer, hvor du og dine kollegaer kan få afgørende indflydelse på hvordan vi sikrer et godt overenskomstresultat. Skriv det bag øret – og vær klar til at deltage.

Læs mere på folkeskolen.dk – OK18

Kommunalpolitisk bliver det også et spændende år. Arbejdet på et nyt fag med fokus på digital dannelse (programmering og computational tihinking) vil tage form frem til skoleåret 2018/2019. RLF følger det tæt og er i dialog med både forvaltning og politikere. Vi arbejder for, at det bliver omsat i praksis så medlemmerne oplever det som en god udvikling af vores fælles skolevæsen med indflydelse og forbedringer i vores muligheder for at bedrive god og spændende undervisning, der fanger eleverne og udvider deres horisonter. Det er jo derfor vi har valgt at være lærere og børnehaveklasseledere!

Kommunalvalget den 21. november har interesse for skolerne i Rødovre Kommune, der bliver arbejdet på et stort valgarrangement i Viften den 13. november, sammen med alle de andre faglige organisationer. Det vil du også høre mere om.

Vi håber I er klar på et nyt, travlt og spændende skoleår, hvor vores ambitioner for en endnu bedre folkeskole, får medvind.

 

Mvh Kredskontoret

Emner

Målgruppe