Velkommen tilbage

Velkommen

Rødovre Lærerforening ønsker gamle og nye medlemmer velkommen tilbage fra sommerferien. Vi håber, at kvaliteten har stået mål med behovet for en god ferie. RLF har også holdt ferie, men der er blevet arbejdet videre på indholdet af en aftale mellem Rødovre Kommune og RLF.
Det er os ikke magtpåliggende at indgå en aftale for enhver pris, men vi ser meget gerne enighed om, hvordan vi sammen kan forbedre arbejdsgrundlaget for lærerne og i sidste ende folkeskolen i Rødovre. Vi melder selvfølgelig ud, så snart der er nyt på den front.


Som de forudlønnede allerede har konstateret, er der sket ændringer på lønsedlen. Det lave undervisningstillæg er bortfaldet til fordel for et undervisertilllæg. Det høje undervisningstillæg fra 751 undervisningstimer (836 timer for børnehaveklasseledere) fortsætter.  Endvidere er diverse specialundervisningstillæg erstattet af et personligt tillæg. Ingen bliver påvirket negativt af disse ændringer.


Der er også ændringer på tr-fronten. Ditte Dybvad Simonsen har søgt orlov og stopper derfor som tr på Hendriksholm. Hun afløses af Bruno Carlos Barbalho. På Nyager er ny tr Carsten Eriksen. Han afløser Didde Sannung, der har fået nyt arbejde andetsteds. Velkommen til de to herrer og tak til Ditte og Didde for deres indsats.


Endelig vil vi minde om, at RLF´s traditionsrige introarrangement løber af stablen fredag den 11. september. Alle medlemmer, der er ansat siden sidste års arrangement, er velkomne. En officiel invitation kommer inden længe.